Page 9 - Irodaszerbeszerzési ABC
P. 9

CAFE FREI ízesített, pörkölt szemeskávé-különlegességek









                                                                                                                  1


                                                                                                                   KÁVÉVILÁG







































           A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában     A brandy a hollandok találmánya, mert a bornak     Természetes, tiszta, tartósítószer és színezőanyag
         tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy   adóelkerülési szempontból ők „gyújtottak először   nélküli – Ausztráliában így reklámozzák
         a modern kávékultúra az egykori budavári   alá”. Lepárolták, hogy csökkentsék a mennyiségét,   a likőröket. A Sydney környéki desztilláló
         csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával   és így kevesebb legyen az adó. Égetett bor,   üzemek a legmodernebb lepárló technológiák
         találkozhasson a nyelvünkön. Frissen   hollandul brandewijn lett belőle, vagyis brandy.   alkalmazásával próbálják legyőzni a nagymúltú
         őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből   Később már nem csak szőlőborból készült brandy,   francia likőr-készítőket. A mangót az ausztrálok
         folyékony, forró desszert készíthető. Otthon   hanem a távol-keleti gyarmatokon narancsból   nagyrészt Burmából vásárolják, mert ott még
         - vagy akár az irodában - a csészénkben   is. Hogy szebb legyen a színe, és persze jobb az   érintetlen a természet, és a gyümölcs kesernyés
         a magyarok régi kedvence gőzölög majd   íze, a hollandok karamellát adtak hozzá. Ők voltak   héja csipetnyi borsos élt is kölcsönöz a burmai
         kávé formájában! Konyakba áztatott meggy,   Európa vezető kávékereskedői, így érthető, hogy   mangónak. Ez köszön vissza ebben a kávéban is.
         mandulás fekete-csokoládéba zárva.  végül a tejeskávéjukkal is összeházasították.




              Az izgalmas és komplex ízhatást kínáló alkoholos kávék a kiváló minőségű perui
              arabica kávészemek egyedülálló langyos pörkölési eljárásával, valamint a fűszerek
                 és alkohol különleges elegyével történő felületkezeléssel születnek meg.
                 Az összetett folyamat eredményeként egy könnyen elkészíthető, édeskés
                   ízvilágú kávékülönlegességet csempészhetünk mindennapjainkba.




           termék                   kiszerelés (g)  rendelési kód
         A1 „Konyakmeggyes bonbon-kávé mandulás csokoládéval”  125  KHK541
        A2 „Amszterdami brandy-kávé karamellizált naranccsal”  125  KHK540
        A3 „Sydney likőr-kávé mangó párlattal”  125  KHK533

                                              Megrendeléskor kérjük, használja a rendelési kódot!              7
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14